ΒΟΛΕΪ

Η μεγάλη επιστροφή στο Θρύλο

Η επιστροφή της Άννας Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός. Η Σέρβα ακραία που συνδέθηκε όσο καμία άλλη με τον Θρύλο πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο Λιμάνι του Πειραιά το οποίο και δεν ξέχασε ποτέ.

Η Άνα Λαζάρεβιτς  ήρθε στο Θρύλο το καλοκαίρι του 2015 και έμεινε δυο εκπληκτικά χρόνια στα όποια κατέκτησε  δυο νταμπλ, ενώ  βοήθησε στα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει μέχρι και τον   τελικό του Τσαλεντζ Καπ, όπου έχασε από την Μπούρσα.

Η 27χρονη Σέρβα αθλήτρια  δέθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού έγινε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και αυτό φαίνονταν σε κάθε παιχνίδι όπου το όνομα της ακούγονταν ρυθμικά.

Η Σέρβα αποφάσισε το καλοκαίρι του 2017 να αποχωρήσει από το Λιμάνι   για χάρη του Σέρβου πολίστα Στεφάν Ζιβογίνοβιτς προκειμένου να πάει στην Κωνσταντινούπολη, όπου έπαιζε πόλο ο αγαπημένος της εκεί αγωνίσθηκε στην Μπεϊλίκντουζου Κων/πολης. Στην συνέχεια τον ακολούθησε στη Ρουμανία(Άλμπα Μπλαζ), προκειμένου να είναι μαζί, στην με την οποία κατέκτησε το νταμπλ.

Έτσι η μεγάλη επιστροφή της είναι πλέον γεγονός προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλους τους φίλους της ομάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close