ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κομβική ομιλία του Τζουλιάνι [vid]

Σίγουρα ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ, το περασμένο Σάββατο με τον Φοίνικα Σύρου, είχε στόχο την ανατροπή. Δηλαδή να γυρίσει το ματς και να περάσει στον τελικό. Μιας και όλοι ήξεραν τη σημασία του ματς. Αλλά ο Αλμπέρτο έδωσε μια άλλη διάσταση στο ματς. Όταν μάζεψε τους παίκτες του, πριν τον αγώνα, στα αποδυτήρια και τους μίλησε. Η κομβική ομιλία του Τζουλιάνι.

Η ξεχωριστή ομιλία του Τζουλιάνι

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα. Ταξίδεψε στην Ιταλία μετά το πρώτο ματς στη Σύρο, μιας και ο πεθερός του δεν ήταν καλά. Τελικά όταν γύρισε στην Αθήνα, ο πατέρας της συζύγου του έφυγε από τη ζωή. Αλλά εκείνος γύρισε γιατί υπήρχε ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον Φοίνικα Σύρου. Ένα ιδιαίτερο ματς, Καθώς ο Ολυμπιακός έψαχνε τέσσερα σετ για να πάει στον τελικό. Αλλά αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και τα κατάφερε. Ωστόσο μέτρησαν και τα λόγια του Αλμπέρτο πριν το ματς. Η κομβική ομιλία του Τζουλιάνι.

Τζουλιάνι: «Το πιο σημαντικό βήμα της ομάδας»

Στην ομιλία του, στα αποδυτήρια, ο Ιταλός προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών εξήγησε την πραγματική αξία του ματς. Χαρακτηριστικά, τόνισε στους παίκτες του: «Αυτά είναι παιχνίδια που όλοι θέλουν να τα παίξουν. Διότι είναι πιο σημαντικά από τελικό. Αυτά τα παιχνίδια αρέσουν σε όλους μας. Καθώς μπορούμε να κάνουμε την… έκπληξη και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αλλά θέλω να τα το χρησιμοποιήσετε αυτό το ματς… Δεν είναι το πιο σημαντικό αν θα κερδίσουμε ή όχι. Όμως είναι το πιο σημαντικό βήμα αυτής της ομάδας. Να βάλουμε την καρδιά, την ψυχή, το πάθος μας… Όχι για να παίξουμε καλά για μας, αλλά για την ομάδα. Είμαστε δυνατοί, αλλά μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Διότι αυτό είναι το τελευταίο βήμα που πρέπει να διανύσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button