ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΛΟ

Η κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού

Πράγματι είναι γνωστό πώς ο Ολυμπιακός, ως πολυαθλητικός οργανισμός, έχει ποικίλες δράσεις στην κοινωνία. Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο τις μεγάλες ομάδες. Καθώς κάτι ανάλογο κάνουν και οι Ακαδημίες του συλλόγου. Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής ήταν η σειρά των Κορασίδων του πόλο. Η κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού.

Οι κοινωνικές δράσεις του Ολυμπιακού!

Πιο συγκεκριμένα, οι Κορασίδες του πόλο του Θρύλου συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα. Για την ακρίβεια, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά «Παίκτης Παραπάνω». Αξίζει να σημειωθεί πώς στόχος ήταν η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός της συνεργασίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, του δήμου Αλίμου, της τοπικής ομάδας, του Ολυμπιακού αλλά και της Γλυφάδας.

Για την υλοποίηση και την επιτυχία της κοινωνικής αυτής δράσης. Με άλλα λόγια, τόσο οι ομάδες όσο και το κοινό που βρέθηκε στο κολυμβητήριο των νοτίων προαστίων, προσέφεραν τρόφιμα και άλλα αγαθά. Καθώς μέσα από αυτές τις προσπάθειας, προσφέρεται βοήθεια στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Επομένως ήταν αξιέπαινη η ενέργεια, όπως και η συμμετοχή των κοριτσιών του Θρύλου. Η κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button