ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κλήρωση των πλέι οφ του Conference League

Έτσι όπως είναι τα πράγματα στις διοργανώσεις της UEFA, οι ομάδες μπαίνουν σε δύο κληρώσεις. Αυτό συνέβη ξανά, σήμερα, για τον Ολυμπιακό. Διότι εκτός από το Europa League, μπήκε ως ζευγάρι μαζί με την Σλόβαν και σε δεύτερη κληρωτίδα. Ώστε, αν αποκλειστεί από την ομάδα της Μπρατισλάβας, να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στην τρίτη, τη τάξει, ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η κλήρωση του Conference League.

Το άγνωστο και το ταξίδι στο Conference League

Το αποτέλεσμα αυτής της κλήρωσης θα απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» αν δεν πάνε καλά τα πράγματα και κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Καθώς αυτή η κλήρωση αφορά την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι, στον τρίτο γύρο του Europa League. Κάτι που σημαίνει πώς είναι μακριά αυτή η διαδικασία. Αν και το αποτέλεσμα της κλήρωσης έχει το… ενδιαφέρον του. Διότι οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 18 και τις 25 Αυγούστου. Δηλαδή, πριν και μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο ηττημένος του ζευγαριού του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα κληθεί να αναμετρηθεί με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι της Ζρίνισκι με την Τομπόλ Κοστανάι. Μια ομάδα από τη Βοσνία και μια ομάδα από το Καζακστάν. Το… άγνωστο της πρώτης και το μεγάλο ταξίδι της δεύτερης. Διότι για να πας στο Καζακστάν, θα χρειαστεί ταξίδι με το αεροπλάνο της τάξης των έξι ωρών. Κατά συνέπεια, η ταλαιπωρία είναι το μεγαλύτερο θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button