ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Χίος είναι κατακόκκινη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! [vid & pics]

Σκηνές Ολυμπιακής «τρέλας» στο νησί του Βόρειο-Ανατολικού Αιγαίου. Καθώς ο κόσμος του Θρύλου υποδέχθηκε με θέρμη τις δύο Ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκες» ομάδες το 2024. Έτσι, στο νέο σταθμό της European Trophies Tour αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο! Ειδικότερα η λαχτάρα και η προσμονή του κόσμου για μια αναμνηστική φωτογραφία δεν περιγράφονται! Η Χίος είναι κατακόκκινη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Απίστευτα σκηνικά στη Χίο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο νησί δεν μετρούσε τις… ώρες για να μπορέσει να δει από κοντά τα δύο τρόπαια. Δηλαδή τόσο το Conference League όσο και το Youth League. Αξίζει να σημειωθεί πώς η προσέλευση ήταν απίστευτη. Ειδικότερα πάνω από 5.000 βρέθηκαν εκεί για μια αναμνηστική φωτογραφία. Αν και αυτές οι εκδηλώσεις στα μέρη που λαμβάνει χώρα το European Trophies Tour τελειώνουν λίγο μετά τις 22:00.

Ωστόσο στη Χίο ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση του κόσμου, που παρατάθηκε το «ωράριο» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Εξάλλου αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πώς κάθε σημείο στην ελληνική επικράτεια είναι κατακόκκινο. Από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Για να βγάλουν μια φωτογραφία, ακόμη και για να ακουμπήσουν από κοντά τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα που σήκωσαν οι μεγάλοι και οι Νέοι του Θρύλου. Επιπλέον, παιδιά από το Δίκτυο των Σχολών ήταν χάρηκαν με την ψυχή τους, αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Η Χίος είναι κατακόκκινη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button