ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δυνατή κίνηση με Γιόσιπ Πέριτς [vids]

Αν και το πρωτάθλημα τελείωσε την Κυριακή, ο προγραμματισμός έχει γίνει εδώ και καιρό. Εξάλλου, για τους ξένους παίκτες δεν μπορείς να περιμένει στο παρά.. ένα για να κάνεις τις κινήσεις σου. Επομένως, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας εδώ και καιρό έχουν κάνει τις κινήσεις τους. Αν και στο Redaroume θέλαμε να τελειώσει η Handball Premier. Ώστε να μην χάσει η ομάδα τη συγκέντρωσή της. Ωστόσο η αρχή είναι με τον Βόσνιο πλέι μέικερ, όπως αναφέρουν και οι συμπατριώτες του εδώ και καιρό. Δυνατή κίνηση με Γιόσιπ Πέριτς.

Ο Γιόσιπ Πέριτς στον Ολυμπιακό!

Λοιπόν, ο 32χρονος που αγωνίστηκε στην Ταταμπάνια τη σεζόν 2023-24, έρχεται στην Ελλάδα. Καθώς το αναφέρουν εδώ και καιρό οι συμπατριώτες του, αλλά μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε και εμείς. Βέβαια, ο Ζέλικο Μπάμπιτς γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη. Καθώς ήταν μαζί στην Πέλιστερ. Αλλά και από το γεγονός ότι έχει και κροατική υπηκοότητα, μιας και γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ. Κατά συνέπεια, μετά από διετία στην Ουγγαρία, τώρα σειρά έχει η Ελλάδα και ο Πρωταθλητής, Ολυμπιακός! Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Πέριτς έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα, όπως και χώρες. Μιας και έχει αγωνιστεί σε Βοσνία, Ουγγαρία, Κατάρ, Ρουμανία, Γερμανία και Βόρεια Μακεδονία.

Δυνατή προσθήκη ο Βόσνιος πλέι μέικερ

Επομένως είναι αθλητές με πολλές παραστάσεις, αλλά και «πλούσια» καριέρα. Ειδικότερα, το κομμάτι της πείρας του μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια στο κομμάτι της δημιουργίας. Καθώς ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι να πετύχει ο σύλλογος αυτό που… άγγιξε φέτος. Δηλαδή την κατάκτηση του European Cup. Δηλαδή του ευρωπαϊκού τίτλου που έχασε πριν από μερικές εβδομάδες στο ΣΕΦ, στις λεπτομέρειες (σ.σ.: στη διαδικασία των πέναλτι). Έτσι, η ομάδα που θα φτιαχτεί για τη νέα σεζόν θα έχει ακόμα πιο μεγάλη εμπειρία για να μπορέσει να φτάσει, στην Ευρώπη, ως το τέλος! Δυνατή κίνηση με Γιόσιπ Πέριτς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button