ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η σεζόν τελειώνει στις 31 Αυγούστου

Η νέα απόφαση της ΕΠΟ. Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά στις 3/8/2020.

Μεγάλη συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την ημερομηνία που θα τελειώσει η σεζόν. Κι αυτό διότι θα έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα και να παραταθεί η συνεργασία των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους (σ.σ.: στις 30 Ιουνίου) για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Ιουλίου και του Αυγούστου, αν δεν ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ διευκολύνει την κατάσταση. Όπως αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή, το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 είναι στις 31 Αυγούστου. Οπότε ειδικά με τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια θα χρειαστεί οι ομάδες να κάνουν μια συμφωνία, αλλά το σημαντικό είναι πώς θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ειδικά για τον Ολυμπιακό το καίριο διάστημα ήταν ο Αύγουστος που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σίγουρα τη ρεβάνς με την Γουλβς, ίσως και άλλα ευρωπαϊκά ματς.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που θα άνοιγε κανονικά την 1η Ιουλίου, η παράταση της σεζόν φέρνει μεταβολή και στην εν λόγω ημερομηνία. Η οποία πάει ένα μήνα πιο πίσω. Η θερινή περίοδος μεταγραφών θα ξεκινήσει από τις 3 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button