ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Πόρτο «βλέπει» τον Μαντί Καμαρά

Ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Μαντί Καμαρά αποκαλύπτουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, μετά την αποχώρηση του Βιτίνια, οι «Δράκοι» αναζητούν έναν παίκτη για τη μεσαία τους γραμμή. Ειδικότερα, αυτός είναι ο μέσος του Ολυμπιακού από τη Γουινέα. Η Πόρτο «βλέπει» τον Μαντί Καμαρά.

Όλα είναι ανοικτά

Βεβαίως, για να μπουν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε διαδικασία να συζητήσουν την παραχώρηση του 25χρονου κεντρικού χαφ, θα ήθελαν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο αυτή είναι η εκτίμηση των Πορτογάλων για την υπόθεση αυτή. Επομένως, ακόμα και με ένα ποσό κοντά στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, οι δύο σύλλογοι θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Καιρός για αλλαγή

Το σχετικό ρεπορτάζ στην ABola αναφέρει επίσης πώς μετά από μια τετραετία με την ερυθρόλευκη φανέλα, με 178 συμμετοχές και 19 γκολ, ίσως έχει φτάσει η ώρα να αλλάξει περιβάλλον ο Μαντί Καμαρά. Ο 25χρονος είναι πάντα μέσα στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι αλήθεια ότι αν γίνει στους πρωταθλητές Ελλάδας μια πρόταση για τον Αφρικανό χαφ κοντά στα χρήματα που τον κοστολογούν, τότε θα ήταν εφικτή η πώλησή του. Σίγουρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έμπαιναν στη διαδικασία να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεις με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας. Η Πόρτο «βλέπει» τον Μαντί Καμαρά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button