ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Πόρτο στο «παιχνίδι» για Σεμέδο

Η Πόρτο στο «παιχνίδι» για Σεμέδο. Εκεί που φαίνονταν να «παίζει» η Μπενφίκα μόνη της, οι «δράκοι» επέστρεψαν για τον 27χρονο στόπερ.

Μετά τον αποκλεισμό του από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, για τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας το δεδομένο ήταν ένα. Το κεφάλαιο Σεμέδο έκλεισε για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η απόφαση πάρθηκε κι έχει να κάνει με το μέλλον του 27χρονου κεντρικού αμυντικό. Κι αυτό δεν είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά μακριά από αυτό. Η Αγγλία και το Γούλβερχαμπτον ήταν ένας πιθανός προορισμός, αλλά δεν προχώρησε η ιστορία. Η άλλη επιλογή. Η επιστροφή στην Πορτογαλία. Κι αυτό που κυκλοφορεί έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι πώς μπήκε… η Πόρτο «στο παιχνίδι» για Σεμέδο!

Η λύση της Πορτογαλίας

Το προηγούμενο διάστημα αυτό που ακούγονταν ήταν πώς η Μπενφίκα θα έκανε κίνηση για τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού. Με μια προϋπόθεση. Να εξασφάλιζε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Αυτό δεν συνέβη τελικά. Μετά, όμως, από την κακή εξέλιξη με το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Πορτογάλο αμυντικό των «ερυθρολεύκων», το σενάριο του επαναπατρισμού του δεν «έσβησε». Παραμένει ανοικτό, αλλά ο προορισμός του θα είναι διαφορετικός. Όχι στη Λισσαβόνα και το κέντρο της χώρας, αλλά στον πορτογαλικό βορρά και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο.

Δυνατό «μπάσιμο» της Πόρτο

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε επικοινωνία των «δράκων» με την πλευρά του Σεμέδο, όπου κι εκφράστηκε το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο ίδιος είναι «ζεστός» στην ιδέα να γυρίσει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί σε έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της. Το σίγουρο είναι πώς μπήκε για τα καλά η Πόρτο στο «παιχνίδι» για Σεμέδο. Όλα συνηγορούν στο γεγονός πώς οι «δράκοι» θα κάνουν την κίνησή τους, θα καταθέσουν την πρότασή τους για τον διεθνή Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να πουλήσει τον Σεμέδο, αλλά δεν αποκλείεται να πέσει στο… τραπέζι πρόταση της Πόρτο για να πάρει τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς. Μια περίπτωση που θα δέχονταν να συζητήσουν οι «ερυθρόλευκοι» αρκεί να πληρούνται δύο προϋποθέσεις. Τα οικονομικά δεδομένα, τόσο για το «ενοίκιο» όσο και τη οψιόν αγοράς να τους ικανοποιούν και να υπάρξει υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button