ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Σεμέδο πολύ κοντά στη Γουλβς»

Έτοιμο το deal Σεμέδο με Γουλβς όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Για δανεισμό και οψιόν αγοράς 9 εκατ. ευρώ κάνουν λόγο.

Ο Σεμέδο είναι πολύ κοντά στη Γουλβς. Η μετακίνηση του Πορτογάλου από τον Ολυμπιακό στην αγγλική ομάδα έχει μπει στην τελική της ευθεία. Με τα δημοσιεύματα στο νησί να αναφέρουν πώς το θέμα της μεταγραφής έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι Άγγλοι μάλιστα είναι άκρως αποκαλυπτικοί σε ό,τι αφορά τους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ποιοί είναι αυτοί; Στο νησί τονίζουν πώς η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ περιλαμβάνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με την οψιόν αγοράς να φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό αναφέρει και η «Sun». Με τον Σεμέδο να είναι έτοιμος για να πάει στην Αγγλία, καθώς τον θέλει και ο προπονητής της Γουλβς, Μπρούνο Λαγκ.

Τα νέα δεδομένα της συμφωνίας

Αρχικά τα ρεπορτάζ από την Αγγλία έκαναν λόγο για πώληση και τώρα τονίζουν πώς η συμφωνία θα περιλαμβάνει δανεισμό και οψιόν αγοράς. Το μόνο σίγουρο είναι πώς η Γουλβς θέλει κεντρικό αμυντικό. Ειδικά, δε, έναν Πορτογάλο που ταιριάζει ιδανικά στο προφίλ της ομάδας του Γούλβερχαμπτον.

Πλέον, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, αυτό που απομένει και εκεί έχει πέσει το βάρος, είναι να βγάλει η Γουλβς άδεια εργασίας για τον Σεμέδο στο νησί. Σύμφωνα με όσα λένε οι Άγγλοι, ο σύλλογος του Γούλβερχαμπτον κάνει κινήσεις για το θέμα και θα ξεπεραστούν όποια «εμπόδια» έχουν παρουσιαστεί σε αυτή την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button