Χωρίς κατηγορία

Η παιδικά χαρά του ΣΕΦ παραδόθηκε [pics]

Ένας χώρος για τα παιδιά, ο οποίος ανακατασκευάστηκε και παραδόθηκε στη διοίκηση του Σταδίου από την Περιφέρεια Αττικής.

Η διοίκηση του ΣΕΦ παρέλαβε το Σάββατο την ανακατασκευασμένη -εδώ και αρκετούς μήνες- παιδική χαρά που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο από την Περιφέρεια Αττικής. Και πλέον είναι διαθέσιμη στους μικρούς επισκέπτες των εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η παιδική χαρά αποτελεί τμήμα του έργου αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Επισημαίνεται ότι, τον περασμένο Ιούλιο, παραδόθηκαν στη διοίκηση του σταδίου τα γήπεδα τένις που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο. Η επόμενη φάση του έργου περιλαμβάνει την εκτέλεση οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα ύδρευσης και φωτισμού.

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε: «Παραλαμβάνουμε, σήμερα, την ανακατασκευασμένη παιδική χαρά που είναι, εδώ και αρκετό καιρό, έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους του Σ.Ε.Φ., αλλά και τους κηδεμόνες τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, για την καθοριστική συμβολή τους στην αλλαγή της εικόνας του Σταδίου μας.

Καθιστούμε το Σ.Ε.Φ. προσιτό σε όλες τις ηλικίες, αλλά και ικανό να φιλοξενήσει στον περιβάλλοντα χώρο του διάφορες δραστηριότητες. Φυσικά, πάντοτε με τη τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας και την αποφυγή συνωστισμού στην κρίσιμη καμπή της πανδημίας που διανύουμε .Η άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε με μεράκι και σιγουριά τα έργα που έρχονται στο μέλλον».

Όσον αφορά στην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, εκείνη τόνισε από τη δική της πλευρά: «Παραδώσαμε την Παιδική Χαρά στη Διοίκηση του ΣΕΦ, η οποία ήταν έτοιμη από τους προηγούμενους μήνες, αλλά λόγω του lockdown, δεν επιτρεπόταν η χρήση της από τους πολίτες. Είναι ένα έργο το οποίο αποτελεί κομμάτι των έργων που έχουμε παραδώσει στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Προσωπικά με τον Περιφέρειαρχη κ. Γιώργο Πατούλη και την Πρόεδρο του ΣΕΦ, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, προγραμματίζουμε και άλλα έργα τα οποία αποτελούν προτεραιότητα για εμάς.

Λόγω της ενοποίησης του παραλιακού μετώπου με την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και του Μικρολίμανου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Η αγαστή συνεργασία μας με τη Διοίκηση του ΣΕΦ, συνεχίζεται προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button