ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η λύση Σίλβα για τα αριστερά

Η λύση Σίλβα για τα αριστερά. Ο παίκτης της Λεγκανές που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, εξετάζεται ξανά.

Η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Μια ιστορία που έχει στην τελική της ευθείας. Η λύση Σίλβα για τα αριστερά, είναι ξανά στο «παιχνίδι». Κι όταν λέμε Σίλβα, αναφερόμαστε στον Γιόναταν Σίλβα, τον ποδοσφαιριστή της Λεγανές. Ο 27χρονος αριστερός μπακ από την Αργεντινή, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Μια παράμετρος πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική υπόθεση της απόκτησης αριστερού μπακ. Παίκτη που θέλει οπωσδήποτε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά, όμως. Το όνομα του Γιόναταν Σίλβα έχει «παίξει» αρκετά και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Αλλά οι απαιτήσεις της Λεγανές ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για να προχωρήσει η μεταγραφή. Φέτος, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Κι αυτό διότι η ισπανική ομάδα παραμένει στη δεύτερη κατηγορία και είναι δεδομένο πώς γίνεται ένας εξορθολογισμός του μπάτζετ και των εξόδων. Παρότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, θα μπορούσε να παραχωρηθεί ακόμα και με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Κοινοτικό διαβατήριο

Ο 27χρονος αριστερός μπακ διαθέτει δύο πολύ σημαντικά ατού. Αφενός έχει κοινοτικό -ιταλικό όπως προαναφέραμε- διαβατήριο. Κι αυτό ας το κρατήσουμε γιατί γενικά ο Ολυμπιακός έχει ένα θέμα με τις θέσεις των ξένων. Αφετέρου, έχει εμπειρία από την Ευρώπη καθώς εκτός από την Ισπανία έχει αγωνιστεί σε Πορτογαλία και Γαλλία. Εξίσου σημαντικό στοιχείο. Με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει ως το φινάλε των μεταγραφών δεν είναι πολύς, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα, θα πρέπει να «τρέξουν» λίγο τις προσεχείς ημέρες, για να καλύψουν τα ανοικτά θέματα στο ρόστερ τους.

Το απρόοπτο…

Δεν είναι μονάχα η απόκτηση αριστερού μπακ που επείγει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται και παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ αν υπάρξει κάποια αποχώρηση της τελευταίας στιγμής, δεν αποκλείεται να προκύψει η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση στις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ας μην το αποκλείουμε κι αυτό, γιατί οι προσεχείς ημέρες είναι… περίεργες και οι εξελίξεις θα «τρέξουν»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button