ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κόντρα των Χουάνγκ με τον Κούντε

Έντονο ερυθρόλευκο «χρώμα» θα έχει το φιλικό της 27ης Σεπτεμβρίου, ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Καμερούν. Διότι στην αποστολή της εθνικής Κορέας και του Καμερούν υπάρχουν αρκετοί ερυθρόλευκοι. Μιας και για τα  φιλικά του Σεπτεμβρίου έχουν κληθεί οι Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο Χουάν και Πιέρ Κούντε, αντίστοιχα. Επιπλέον, οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού θα τεθούν αντίπαλοι. Καθώς, Νότια Κορέα και Καμερούν έχουν προγραμματίσει ματς προετοιμασίας στις 27 Σεπτεμβρίου, στη Σεούλ. Η κόντρα των Χουάνγκ με τον Κούντε.

Χουάνγκ και Χουάνγκ εναντίον Κούντε

Ο Πάολο Μπέντο κάλεσε τους Ίνμπομ και Ουί Τζο στην αποστολή της Νότιας Κορέας. Μιας και συνεχίζει την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι δύο «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους, μετά το ματς με τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, η Κορέα θα δώσει δύο φιλικά το προσεχές διάστημα. Καταρχάς με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα (23/7). Κατόπιν το Καμερούν (27/9). Το πρώτο θα γίνει στην πόλη Γκογιάνγκ και το δεύτερο στη Σεούλ, αντίστοιχα.

Κόντρα με ερυθρόλευκο φόντο

Εκεί όπου θα βρουν απέναντί του, τον Πιέρ Κούντε. Η κόντρα των Χουάνγκ με τον Κούντε. Ο Αφρικανός του Ολυμπιακού κλήθηκε και εκείνος από τον Ριγκομπέρ Σονγκ για τα φιλικά με Ουζμπεκιστάν και Κορέα, στις ίδιες ημερομηνίες, στις ίδιες πόλεις. Στο ίδιο ματς θα έχουν αντίπαλο και έναν παίκτη που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Διότι στην αποστολή του Καμερούν είναι και ο Νικολάς Ενκουλού του Άρη. Η κόντρα των Χουάνγκ με τον Κούντε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button