ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Χάιφα

Τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς τις εκπλήξεις που ακούγονταν πώς μπορεί να κάνει στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Μακάμπι τις έκανε. Ειδικά η μία δεν είχε φανεί αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Χάιφα.

Οι εκπλήξεις στην ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κρατήσει κλειστά τα… χαρτιά του! Όμως ήταν αισθητό ότι κάτι επεφύλασσε στον Μπαράκ Μπαχάρ. Έτσι και συνέβη τελικά. Οι περισσότεροι παίκτες στην ενδεκάδα έδειχναν να έχουν «κλειδώσει». Για εκείνες, ωστόσο, που ήταν οι επιλογές «ανοικτές», ο Μαρτίνς τις έκανε τις εκπλήξεις του. Καταρχάς στην άμυνα. Επέλεξε ως δίδυμο στα στόπερ τους Σισέ και Μανωλά. Διότι ο Έλληνας αμυντικός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και στα τελευταία φιλικά.

Η δεύτερη επιλογή είναι το δίδυμο στο άξονα. Ο Κανέ μαζί με τον Εμβιλά. Δύο κλασικοί ανασταλτικοί μέσοι. Επιπλέον, στην κορυφή της επίθεσης έγινε η μεγαλύτερη έκπληξη. Διότι ο Μαρτίνς είχε δοκιμάσει και Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά και Τικίνιο. Εντούτοις επέλεξε τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Μαρτίνς έχει τον Βατσλίκ στο τέρμα, ενώ η αμυντική τετράδα αποτελείται από τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Στο κεντρικό άξονα οι Κανέ και Εμβιλά. Μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα οι Μασούρας και Ζίνκερναγκελ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης τον Τικίνιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button