ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αξιέπαινη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δοκιμαζόμενη Ελασσόνα [vid]

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δώρισε 20 οικίσκους, ανταποκρινόμενος άμεσα στις ανάγκες των σεισμόπληκτων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος πού δεν σταματά ποτέ να προτάσσει το καλό των συνανθρώπων του. Δεν σταματά ποτέ να προσφέρει όσο μπορεί σε όσους έχουν ανάγκη, σε όσους δοκιμάζονται. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η κίνησή του για τον δοκιμαζόμενο κόσμο στην περιοχή της Ελασσόνας. Την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στους κανονικούς τους ρυθμούς, την ώρα που οι μετασεισμοί είναι συνεχόμενοι, με τον κόσμο να παραμένει έξω από τα σπίτια του, με τον φόβο να είναι έκδηλος στα πρόσωπα τους, ο ηγέτης του Ολυμπιακού προχώρησε σε μια ακόμα αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Η ανταπόκριση του ήταν άμεση.

Για το θέμα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας. Ο Μητροπολίτης τόνισε: «Είμαστε στην τρίτη ήδη νύχτα που οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στις σκηνές. Οι συνθήκες είναι δύσκολες γιατί και το ψύχος είναι αρκετό αλλά ζούμε και με το φόβο των μετασεισμών. Χτες είχαμε ένα μεγάλο μετασεισμό κοντά στην περιοχή της Ελασσόνας που προσέθεσε φόβο σε όλους τους ανθρώπους. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο Δαμάσι, το χωριό που έχει πληγεί περισσότερο. Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ έχουν χάσει τα σπίτια τους, καθώς έχουν κριθεί ακατάλληλα για να μείνουν. Κάποιοι είναι στις σκηνές, κάποιοι σε ξενοδοχεία, και η κατάσταση είναι δύσκολη».

Όσον αφορά στη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ελασσόνας, ο κ.κ. Χαρίτωνας εξέφρασε τις ευχαριστίες του, σχολιάζοντας: «Ο κ. Μαρινάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και διέθεσε 20 οικίσκους για να τακτοποιηθούν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Η επικοινωνία αυτή έγινε σήμερα και ήταν άμεση η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κατοίκων, για τη μεγάλη προσφορά του».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button