ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γραμματικός: «Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει!»

Στην απαιτητική συνέχεια που περιμένει τον Ολυμπιακό το προσεχές διάστημα με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια αναφέρθηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά την άνετη νίκη επί της Πυλαίας.

 

Την απόλυτα νικηφόρα της κούρσα συνέχισε απτόητη η Υπερπρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού με την εύκολη επικράτησή της απέναντι στην Πυλαία με 25-20. Το ζητούμενο πάντως για τον προπονητή Νίκο Γραμματικό είναι οι παίκτες του να παρουσιαστούν ακόμη πιο προσηλωμένοι και συμπαγείς στα επερχόμενα δύσκολα όσο και απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν μέσα στον επόμενο μήνα:

«Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και δεν είχαμε καλό ρυθμό. Η πραγματικότητα είναι, ότι η διακοπή αυτή δεν ωφέλησε την ομάδα, αφού ένας μεγάλος αριθμός παικτών ήταν με την Εθνική ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε. Το σημαντικό είναι, πως είμαστε υγιείς, αλλά σίγουρα δεν μας αρέσει να παίζουμε έτσι. Θέλω και θέλουμε να έχουμε μια διαφορετική εικόνα. Τώρα, ξεκινάει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Μέσα στις επόμενες 27 ημέρες, παίζουμε δυνατά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει και όπως θέλουμε»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button