ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πόσο πολύ το θέλουμε!»

Το σύνθημα για το πρώτο βήμα κατάκτησης του πρωταθλήματος έδωσ εο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης

Στην μάχη των τελικών της Α1 ρίχνεται από αύριο Πέμπτη η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στοχεύοντας στην κατάκτηση του έκτου διαδοχικού τίτλου.
Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Παντελάκη να στέκεται στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, αλλά και στην ανάγκη να διαχειριστεί η ομάδα του την σημαντική απουσία της Άννας Σπυριδοπούλου

Γιώργος Παντελάκης: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών και το αβαντάζ της έδρας. Σίγουρα επειδή και το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πρόσφατο δεν είχαμε πολύ καιρό για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων που όσο περνούν οι ημέρες γίνεται και περισσότερο περίεργο.
Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε τον τραυματισμό της Σπυριδοπούλου, που είναι πολύ σημαντική παίκτρια για την ομάδα μας και μας βοηθούσε πολύ στο επιθετικό κομμάτι και στην αλλαγή του ρυθμού. Από κει και πέρα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχοσύνθεση της ομάδας μου σταθερή, να είναι προετοιμασμένες και ελπίζουμε ότι θα παίξουμε αύριο. Τέλος το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πόσο πολύ το θέλουμε και να το δείξουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button