ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκολ και θέαμα από την Εθνική

Ήταν να μην πάρει μπροστά η εθνική Γυναικών. Έτσι, με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο οκτάλεπτο (σ.σ.: επί μέρους 7-1) νίκησε 25-8 την Κροατία. Επιπλέον, με τη νίκη της Ολλανδίας κόιντρα στην Ουγγαρία, πέρασε στην 8άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια, την Κυριακή το απόγευμα (19:30, ΕΡΤ3) θα παλέχει με τις «οράνιε» για την πρώτη θέση στον όμιλο. Γκολ και θέαμα από την Εθνική.

Θέαμα από την εθνική Γυναικών

Βέβαια, μέχρι το 4-4 υπήρξε αντίδραση από τη Κροατία. Ακολούθως, το ξέσπασμα της Ελλάδας οδήγησε σε επί μέρους 7-1, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Κατά συνέπεια, το ημίχρονο έκλεισε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γυναικών στο 12-5! Επιπρόσθετα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα για σχεδόν 8 αγωνιστικά λεπτά. Ακόμα, από το 11-5 ήρθε νέο σερί 5-0, για να φτάσει η εθνική Γυναικών στο 16-5. Μετά το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ και τα γκολ που σημείωσε η ελληνική ομάδα. Επίσης, η Αλεξία Καμμένου είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές, ώστε η ομάδα να είναι πιο έτοιμη για τη συνέχεια. Γκολ και θέαμα από την Εθνική.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 7-1, 6-1, 7-2

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 5, Ασημάκη 1, Τορνάρου 1, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 2, Ελληνιάδη 5, Σταματοπούλου.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Μπρούνο Σαμπιόνι): Μέντβεσεκ, Γιάνκοβιτς 2, Ντέσνιτσα, Γιέλενα Μπούτιτς 1, Μαγκνταλένα Μπούτιτς, Σκέλιν, Μπρνέτιτς 1, Γκλας 2, Ρόζιτς, Ιβάνα Μπούτιτς, Μπάρισιτς 1, Κάνγκλερ 1, Τρόγιαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button