ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκίλλας 5ετίας στον Ολυμπιακό [pic]

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του διεθνή περιφερειακού, που υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του redaroume επιβεβαιώθηκε στο έπακρο. Με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τον νεαρό, διεθνή Νίκο Γκίλλα. Ο 18χρονος περιφερειακός που αγωνίζονταν στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου είναι μια μεταγραφή που έχει πολλές προοπτικές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν έναν τόσο νεαρό πολίστα, ο οποίος υπέγραψε για 5 χρόνια. Δείγμα της πίστης που υπάρχει στις δυνατότητές του.

Εμείς από τις 8 Ιουνίου, παράλληλα με την επικείμενη μεταγραφή του Γούβη, είχαμε αναφερθεί στον νεαρό, διεθνή περιφερειακό του ΝΟ Χίου που είχαν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό και ήταν έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτησή του. Όπως και συνέβη σήμερα, όταν και υπήρξε η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας.

Αυτή ανέφερε τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Γκίλλα. Ο νεαρός διεθνής περιφερειακός (ημ. γέννησης, 21/6/2003),  υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας  και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Γκίλλας ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές και υπό τις οδηγίες ενός σπουδαίου προπονητικού επιτελείου.  Είναι τιμή μου και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ για αυτό το ξεκίνημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button