ΠΟΛΟ

«Γιώργο Δερβίση σε ευχαριστούμε…»

Πράγματι ένας κύκλος έκλεισε. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, 12 χρόνια είναι πολλά για έναν αθλητή. Δηλαδή μια… ζωή. Εξάλλου, ο διεθνής αμυντικός έζησε πολλά στο διάστημα αυτό με τον Ολυμπιακό. Επομένως ακόμα και το αντίο είναι γεμάτο συναισθηματική φόρτιση. Έτσι ήταν και το μήνυμα του Ερασιτέχνη Θρύλου για την αποχώρηση του έμπειρου παίκτη… «Γιώργο Δερβίση σε ευχαριστούμε…»

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Δερβίση!

«12 χρόνια. 26 τρόπαια. Πάθος, άμυνες, γκολ. Ο Γιώργος Δερβίσης έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού. Από τη σεζόν 2010-11 έως το 2023-24, με δύο «διαλείμματα» (2013-14, 2016-17), ζήσαμε μαζί μεγάλες στιγμές, θριάμβους. Με αποκορύφωμα το έπος της Γένοβας, την κατάκτηση του LEN Champions League, το 2018!

Το 2010, μόλις 16 ετών, φόρεσε για πρώτη φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Και αποχωρεί ως ένας εκ των πολιστών με τεράστια προσφορά στον Θρύλο! Τα πήρε… όλα με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό: 11 πρωταθλήματα Ελλάδας, 11 Κύπελλα (11 νταμπλ), ένα ευρωπαϊκό και τρία Super Cup. Και κυρίως, «κέρδισε» την αγάπη του «ερυθρόλευκου» κόσμου.

Ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος, που τίμησε το σκουφάκι του Θρύλου και έδωσε και την… ψυχή του στο νερό. Για το μεγαλείο του Ολυμπιακού! Ο Γιώργος Δερβίσης ολοκλήρωσε την επιτυχημένη «θητεία» του στην ομάδα πόλο Ανδρών του συλλόγου μας. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, θα είναι πάντα το «σπίτι» του, η δεύτερη οικογένειά του. Γιώργο, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις, για όσα ζήσαμε μαζί. Μόνο χαρές στη ζωή σου! Καλή επιτυχία στο νέο σου ταξίδι…»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button