ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Γίνεται σπουδαία δουλειά για το Σύλλογο που αγαπάμε”

Πανευτυχής αλλά και ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Καραταϊδης μετά το τέλος του αγώνα Νέων Ολυμπιακού – ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έληξε 2-0 υπέρ των ερυθρολεύκων και σήμανε την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος για την ερυθρόλευκη νεανική αρμάδα.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και μέλος του επιτελείου της Κ-20, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το μεγάλο αυτό κατόρθωμα αλλά και τις ελπίδες που έχει για αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους να φτάσουν κάποια μέρα στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι ο στόχος τόσο του επιτελείου όσο και του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνεται σωστή και μεθοδική δουλειά στις ακαδημίες ώστε να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στην πρώτη ομάδα χτίζεται κάθε μέρα σε πολύ γερά θεμέλια.

Μιλώντας στο Redaroume, ο εμβληματικός Αρχηγός του Ολυμπιακού υπογράμμισε:

“Σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα, μία ημέρα χαράς και ευτυχίας για όλους μας στον Ολυμπιακό. Η ομάδα Κ-20 κατέκτησε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι το τρίτο συνεχόμενο και το τονίζω! Και μέχρι στιγμής, αήττητοι! Δεν είναι τυχαίο αυτό το γεγονός. Η κατάκτηση αυτή είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο και αποτελεί προϊόν, πρώτα από όλα της αγάπης που έχουμε όλοι για αυτόν, αλλά και των μεγάλων επενδύσεων που έχει κάνει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού στον τομέα των Ακαδημιών.

Η Ακαδημία λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα και δεν έχει μάλιστα να ζηλέψει τίποτα από τις Ακαδημίες των άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Δουλεύουμε μεθοδικά, σκληρά και πάρα πολύ οργανωμένα και αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ, διότι φαίνεται όλη τη χρονιά, αλλά ακόμη περισσότερο εδώ, σήμερα στο γήπεδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με αυτά που ζήσαμε. Αυτό το πρωτάθλημα είναι οι καρποί της σκληρής δουλειάς που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές και από το τεχνικό επιτελείο.

Και βέβαια, μην ξεχνάτε πως ο σχεδιασμός και η οργάνωση έχει σαν στόχο να αναδειχθούν Νέοι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και να είναι βγαλμένοι από τα “σπλάχνα” της ομάδας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. Ήδη φέτος είδαμε τέσσερα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το γεγονός, το οποίο μας δείχνει ότι τα βήματα γίνονται σωστά και πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιο σκληρή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε το όνειρο της πρώτης ομάδας να αποτελεί κίνητρο για αυτά εδώ τα παιδιά, θέλουμε να σκέφτονται πως “αύριο μπορεί να είμαι εγώ αυτός που θα παίξει”.

Όπως είπα και νωρίτερα, αποτελεί μέλημα όλων μας η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στον Ολυμπιακό, και πρώτου από όλους του Προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη. Είμαι κι εγώ οπαδός του να μεγαλώσει το ελληνικό στοιχείο και βλέποντας αυτά εδώ τα παιδιά να κατακτούν σήμερα ένα πρωτάθλημα ύστερα από μία πολύ δύσκολη σεζόν, στην οποία μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν άψογα, μπορώ με βεβαιότητα να πω πως έρχονται πολύ καλές ημέρες για τον σύλλογό μας.

Εμείς από πλευράς μας, θέλουμε να μην είναι αυτή η σεζόν μία “φωτοβολίδα” για αυτά τα παιδιά. Θέλουμε να υπάρχει μία συνέχεια, όπως υπάρχει εδώ και τρία χρόνια και να συνεχίσουν οι Νέοι μας να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, διότι, όπως είπαμε, ο Σύλλογος έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που είναι βγαλμένοι από τα “σπλάχνα” του Ολυμπιακού”.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button