ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου!»

Τον ενθουσιασμό του για τα επιτεύγματα των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας.

 

 

Κάθε λόγο να πετάει στα ουράνια είχε ο Βασίλης Βούζας λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία είχε τον χαρακτήρα φιέστας, με αφορμή την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ο αρχιτέκτονας της κατάκτησης των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τα κατορθώματά τους:

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους πάντες για τη νέα επιτυχία της ομάδας και τόνισε πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε να έρθουν κι άλλες επιτυχίες:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος για τα κατορθώματά τους.

Όλη αυτή η επιτυχία στέφθηκε μέσα από μία πολύ παραγωγική διαδικασία. Πολλή οργάνωση, πίστη και πάθος σε ότι κάνουμε. Όλοι οι συντελεστές της ακαδημίας εργάζονται καθημερινά και απoτέλεσμα αυτής της πολύ μεθοδικής δουλειάς είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Όλοι τους έχουν συμβάλλει  σε αυτή την επιτυχία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος συνδυάστηκε μέσα από πολύ καλή απόδοση. Είχαμε να επιδείξουμε την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα κι ελπίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button