ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαμπρος στον Πειραιά ο Κριστιάν!

Γαµπρός ντύθηκε ο Κριστιάν Καρεµπέ. Ο σύµβουλος Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυµπιακού και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του συλλόγου και η σύντροφός του, η διεθνούς φήµης σκιέρ Τζάκι Σαµούν, επισηµοποίησαν τη σχέση τους. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο γάµος του λαµπερού ζευγαριού έγινε χθες στο ∆ηµαρχείο Πειραιά και τελέστηκε από τον ∆ήµαρχο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είναι καλός φιλός του Κριστιάν από τη κοινή τους θητεία στον Ολυµπιακό. Το ζευγάρι είναι µαζί αρκετό καιρό, όµως έχει καταφέρει να κρατηθεί µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Ο άλλοτε κορυφαίος ποδοσφαιριστής δεν εντυπωσιάστηκε µόνο από την εξωτερική εµφάνιση της Τζάκι Σαµούν, αλλά και από το στυλ και τη δυναµικότητά της. Εξάλλου, όπως φαίνεται και
από τις αναρτήσεις στα προφίλ της στα social media, η εντυπωσιακή κοπέλα µε τη λιβανέζικη καταγωγή (για χρόνια η βάση της είναι η Γενεύη της Ελβετίας) και τη γαλλική υπηκοότητα λατρεύει τα λεγόµενα extreme sports, στα οποία επιδίδεται τόσο το καλοκαίρι όσο και τoν χειµώνα. Το γεγονός, δε, ότι της αρέσουν τα επικίνδυνα σπορ οφείλεται σαφέστατα στα…αθλητικά γονίδιά της, µιας και η πανέµορφη Τζάκι έχει στο ενεργητικό της ουκ ολίγες διεθνείς διακρίσεις στο αλπικό σκι µε τα χρώµατα του Λιβάνου, της χώρας όπου γεννήθηκε.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάµο του Κριστιάν Καρεµπέ, καθώς µέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν, ως γνωστόν, παντρεµένος µε το διάσηµο φωτοµοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα από τη Σλοβακία, µε την οποία όµως χώρισε το 2011. Μια σχέση που µονοπωλούσε καθηµερινά σχεδόν τα φώτα της δηµοσιότητας, µιας και επρόκειτο για έναν, αν µη τι άλλο, καυτό συνδυασµό για τα media. Οι δυο τους είχαν επιβεβαιώσει ξεχωριστά τον χωρισµό τους σε συνεντεύξεις τους.

Πηγή: parapolitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button