«Φτιαγμένοι» οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

Αρκετή όρεξη επιδεικνύουν σε αυτές τις πρώτες τους προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα οι Χρήστος Φίλης και Γιώργος Σιώζιος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αποκτήσει για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού αυτοί το πρώτο πολύ σημαντικό κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που διεξάγεται επί ολλανδικού εδάφους.
Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία ταξίδεψαν και οι Χρήστος Φίλης, Γιώργος Σιώζιος, οι οποίοι αμφότεροι από την ακαδημία έχουν «ανέβει» πλέον στην πρώτη ομάδα.
Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την Κ-19, έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Μάλιστα από αυτές τις πρώτες τους προπονήσεις φροντίζουν να επιδεικνύουν τρομερή θέληση, αλλά και διάθεση, σε μία προσπάθεια να πείσουν τον Βάσκο προπονητή για τις ικανότητές του, αλλά και το πληθωρικό τους ταλέντο.
Να δείξουν στον Βάσκο τεχνικό την αξία τους και να τους έχει στα πλάνα του ο κόουτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.





