ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορτούνης και Καπίνο πήγαν… Κολλέγιο για καλό σκοπό!

1577772Το Κολλέγιο Αθηνών επισκέφτηκαν  για καλό σκοπό οι Κώστας Φορτούνης και Στέφανος Καπίνο,που παραβρέθηκαν στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.Aναλυτικά το θέμα όπως παρουσιάζεται στο Olympiacos.org.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12) το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού) γέμισε χαμόγελα. Και σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό φρόντισε γι’ αυτό ο Ολυμπιακός.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος «έδωσε το παρών» για μία ακόμη χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνεται από τις επιτροπές γονέων και γονέων αποφοίτων του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος κάθε χρόνο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Κώστας Φορτούνης με τον Στέφανο Καπίνο βρέθηκαν εκεί σκορπίζοντας χαμόγελα σε δεκάδες μικρούς (αλλά και μεγαλύτερους) θαυμαστές τους. Πέρα από τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά εξίσου σημαντικό είναι πως συμμετείχαν και οι ίδιοι, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, σε μια σπουδαία δράση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν πάνω σε 100 μπάλες που προμηθεύτηκαν οι μικροί θαυμαστές τους και χάρη σ’ αυτή τη διαδικασία συγκεντρώθηκε ένα ποσό για την ενίσχυση του Ταμείου των Υποτροφιών. Εννοείται πως δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν υπογράφοντας και σε μπλούζες, καπέλα ενώ έβγαλαν φωτογραφίες με όλα τα παιδιά.
Το Bazaar άρχισε στις 10 το πρωί του Σαββάτου και θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.

Στους χώρους του Κολλεγίου υπήρχαν πάμπολλα είδη (σ.σ.: γλυκίσματα, είδη δώρων, είδη σπιτιού, βιβλία, αναμνηστικά κτλ) που μπορούσε να προμηθευτεί κανείς ώστε να ενισχυθεί το Ταμείο Υποτροφιών καθώς και λαχειοφόρος αγορά. Εννοείται πως η ατμόσφαιρα ήταν απόλυτα Χριστουγεννιάτικη αφού υπήρχαν Χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια και χαρούμενα τραγούδια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button