ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Φινάλε για τις Νεανίδες

Το απόγευμα της Πέμπτης (18:30) ο μικρός τελικός στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18:30) ο μικρός τελικός στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό.

Την περασμένη Κυριακή ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο πρωτάθλημα των Νεάνιδων δεν διεξήχθησαν. Τα 4 κρούσματα κορωνοϊού στην εθνική Ανδρών είχαν ως αποτέλεσμα να αναβάλει η ΚΟΕ τους τελικούς του συγκεκριμένου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα. Το ίδιο κείμενο με διαφορά την αναμέτρηση. Δηλαδή για τον μικρό τελικό που χρονικό θα προηγούνταν, η αναφορά ήταν η ακόλουθη: «Λόγω εμφάνισης κρουσμάτων covid19 σε αθλητές των Εθνικών ομάδων και μέχρι τη διενέργεια των απαραιτήτων τεστ – ιχνηλάτησης των περιστατικών, αιτούμεθα την αναβολή του

του μικρού τελικού του πρωταθλήματος Νεανίδων μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιά», ενώ μετά ήταν αντίστοιχο το κείμενο, το οποίο στο τέλος ανέφερε «…αιτούμεθα την αναβολή του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος Νεανίδων μεταξύ των ομάδων Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Βουλιαγμένης».

Αύριο το απόγευμα, στις 18:30, θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Θρύλο και τον Εθνικό, για να ακολουθήσει στις 20:00 ο μεγάλος τελικός μεταξύ Νηρέα Χαλανδρίου και ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button