ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα φαίνεται να αλλάζουν για Μουρίκη γράφουν οι Ιταλοί

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης,  αν και είχε εδώ αρκετό καιρό  στο μυαλό του την ξενιτιά για χάρη της Προ Ρέκο φαίνεται να αλλάζει σιγά – σιγά γνώμη και να θέλει πάρα τις δυσκολίες της υπόθεσης  να παραμείνει στο Λιμάνι.

Όμως, τόσο η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης με την Eλληνική ομάδα  αλλά και η εκδήλωση αγάπης από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς έβαλαν σε σκέψεις τον διεθνή φουνταριστό , που επανεκτίμησε την κατάσταση που θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα Τετάρτη υπάρχουν κάποια προσωπικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και σίγουρα τον δυσκολεύει ακόμα περισσότερο στο να πάρει την σκληρή απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Με τούτα και με εκείνα τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν ως προς την παραμονή ενώ σημερινό  δημοσίευμα του «wpdworld»  έρχεται να βάλει φωτιά σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες καθώς αναφέρει ότι  ο διεθνής φουνταριστός μπορεί να μην βρίσκεται σε αυτή την νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Κροάτης τεχνικός.

Με το Ολυμπιακό  από την πλευρά του να προσπαθεί να κάνει ένα γερό μπάσιμο προκειμένου να καταφέρει να τον κρατήσει στο Λιμάνι για πολλά χρόνια ακόμα.

Από την άλλη και η επιθυμία της Ρέκο όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν είναι και τόσο θερμή  που φαίνεται να μην μπορεί  να περιμένει άλλο  και αρχίζει να κοιτάει για κάποιον άλλον φουνταριστό. Οπότε περιμένουμε καθώς οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για το μέλλον του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button