ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εύκολα ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες έδειξαν από την πρώτη στιγμή του αγώνα την ανωτερότητα τους και με πολλά νέα πρόσωπα έφτασαν στην άνετη επικράτηση επί του ΝΟ Ρεθύμνου με το επιβλητικό 22-2.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καταιγιστικές στην πρώτη περίοδο και με μπροστάρισσα την αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Αλεξάνδρα Ασημάκη οι Πειραιώτισσες είχαν ξεφύγει με επτά γκολ διαφορά (0-7) από το πρώτο οχτάλεπτο , ενώ το ημίχρονο τις βρήκε μπροστά με 13-0.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ΝΟ Ρεθύμνου προσπάθησε να αντιδράσει σημειώνοντας δύο γκολ με τις Ζοφώλη και Φαρμάκη που έφεραν το σκορ στο 2-17 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Η τελευταία περίοδο βρήκε τις πρωταθλήτριες Ελλάδας να βρίσκουν εύκολα δίχτυα και να διαμορφώνουν το τελικό 22-2.

ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 2-22 (0-7, 0-6, 2-4, 0-5)

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη Κ., Φραγκιουδάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριανόγλου, Ζοφώλη Β. 1, Λιμπιτάκη Σ., Φαρμάκη Ελ. 1, Λιμπιτάκη Αν., Παναγιωτάκη, Παντελιδάκη, Παπαδάκη, Φραγγελάκη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Φουντωτού, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 5, Σιούτη 1, Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 2, Χαλδαίου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Δουρέκα Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button