ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού, εις το επανιδείν»

Στην πρωτοβουλία να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους «ερυθρόλευκους» για την κατανόηση που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής του στην Ανόρθωση προχώρησε ο Παναγιώτης  Καραμπορνιώτης.

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης  Καραμπουρνιώτης.
Με τον μέχρι πρότινος άσο της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού να προχωρά στην πρωτοβουλία να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην ερυθρόλευκη οικογένεια για την κατανόηση που έδειξε στο θέμα μεταγραφής του.

Αναλυτικά:
«Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν ωθήσει πολλούς αθλητές , όπως και εμένα , στην δύσκολη απόφαση μιας μεταγραφής στο εξωτερικό .
Η ελληνική πολιτεία μας παρόπλισε και άφησε το άθλημα μας σε δεύτερη μοίρα. Εγώ και όλοι οι συναθλητές μου έχουμε καταπονεθεί ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την αθλητική μας ταυτότητα.
Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα/οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατανόηση και την συγκατάθεση του στην απόφαση μου να συνεχίσω την χρονιά στην Κύπρο .
Στη συνέχεια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος εύχομαι εις το επανιδείν
Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της Ανόρθωσης , πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος , και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button