ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξελίξεις με Γκιλιέρμε

Η Αλ Σαντ από το Κατάρ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Όλα είναι ανοικτά πλέον αναφορικά με το μέλλον του 29χρονου χαφ. Αυτό, πάντως, που είναι πλέον βέβαιο είναι πώς το σενάριο της πώλησης του Γκιλιέρμε είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» στον Βραζιλιάνο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του δεν κατέληξε πουθενά. Η πλευρά του παίκτη βλέπει και την προοπτική αποχώρησης, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» οι διαπραγματεύσεις για να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εδώ και αρκετές ημέρες η Αλ Σαντ από το Κατάρ έχει βάλει στο… μάτι τον 29χρονο μέσο. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς έκανε την κίνησή της. Έστειλε την πρότασή της στον Ολυμπιακό και περιμένει την απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πώς θα κάτσουν στο… τραπέζι των συζητήσεων για να συνομιλήσουν με τον σύλλογο του Κατάρ.

Εάν θα ολοκληρωθεί η πώληση του παίκτη, δηλαδή η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Όμως, είναι δεδομένο πώς ο σύλλογος από το Κατάρ έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και η προσφορά που του έχει γίνει, η οποία θα του αποφέρει πολλά χρήματα στον λογαριασμό του, σχεδόν τον έχει πείσει. Απομένει να δούμε, βεβαίως, τι μέλλει γενέσθαι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button