ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξέδρα “φωτιά”, που πήγε… τρένο!!!!!! (vids)

Τις δύο τελευταίες χρονιές, οι κερκίδες που έχουν δημιουργηθεί στα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, είναι ίσως από τις καλύτερες όλων των εποχών. Για 90 λεπτά, φωνή, παλμός και εντυπωσιακά “ευρήματα” από πλευράς “ερυθρολεύκων”.

Πραγματικά, δύσκολα συναντάς εξέδρα που για 90 λεπτά να είναι όρθια και να μη σταματάει να τραγουδά! Και με τέτοιο κόσμο τι να φοβηθείς. Εδώ πέρσι, ο Ολυμπιακός που είχε τα γνωστά του θέματα, έπαιξε με μία διαιτησία άνευ προηγουμένου που τον είχε διαρκώς “κόντρα” και κατάφερε νίκησε! Και φέτος που ο κόσμος είναι… δέκα φορές στα πάνω του όπως δηλαδή και η ομάδα, εδώ θα φοβηθούμε;

Όμως εκείνο που, όπως και να το κάνουμε “πονάει” είναι ότι δεν έγινε το παραμικρό! Κανείς δεν είχε να προσάψει τίποτα στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Εκτός από λίγο… καπνό ο οποίος “πείραξε” τον ΠΑΟΚ. Ναι, ζήσαμε για να το ακούσουμε κι αυτό! Τους πείραξε ο… καπνός! Για αυτό ο Μιλιβόγιεβιτς είχε βάλει εκείνο το γκολ και χάθηκε στην ομίχλη του Καραϊσκάκη!!!!!!!

Πάρτε μία γεύση από το τί είχε συμβεί τα δύο τελευταία χρόνια! Με την ευχή η φετινή εξέδρα να… ξεπεράσει τις παλιότερες για να λέμε “κάθε φέτος και καλύτερα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button