ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Εβίνα… 3000+!!!

Δεν σταματούν οι διακρίσεις και τα επιτεύγματα της Εβίνας Μάλτση με τη φανέλα της Εθνικής.

Η αρχηγός της Εθνικής με τους 13 πόντους που σημείωσε στο φιλικό με το Βέλγιο ξεπέρασε το φράγμα των  3000 με το Εθνόσημο και αναμένεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί αρκετά καθώς η ηγέτιδα της ομάδας δεν φαίνεται να έχει… διάθεση να σταματήσει.

Παράλληλα η Εβίνα χρειάζεται μόλις 4 ακόμα συμμετοχές ώστε να ξεπεράσει τη Σοφία Κλιγκοπούλου και να γίνει η πρώτη σε συμμετοχές στην Εθνική ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα η Μάλτση δήλωσε στο www.basket.gr

«Νιώθω χαρά, τιμή και αισθάνομαι ευλογημένη. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ακόμα στην Εθνική και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για την ομάδα που μου  έδωσε την δυνατότητα να πετύχω αυτό ρεκόρ. Θυμάμαι πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Δεν θέλω να σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο καλάθι. Θυμάμαι όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε παίξει.

Το ματς για την έβδομη θέση στην Ολυμπιάδα του 2004 με την Ιαπωνία. Επίσης τον αγώνα με την Ιταλία το 2009 όπου πήραμε την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ και την πρόκριση για το Παγκόσμιο και φυσικά όλα τα περυσινά παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ όπου καταλάβαμε την τέταρτη θέση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button