ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Δυνατά για το «4Χ4» στην Ηλιούπολη

Το νικηφόρο της σερί στην Α1 θα επιδιώξει να διευρύνει η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Ηλιούπολη (19:30)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται την Τετάρτη (15/11-19:30) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται εμβόλιμα.

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ρίχνονται στην μάχη με ξεκάθαρο στόχο να πραγματοποιήσουν ακόμη μία επίδειξη ισχύος κόντρα στο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων, αλλά παράλληλα και να επιβεβαιώσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους, ώστε να φτάσουν στην τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς της Α1.

Το ευχάριστο για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Αλίκης Κωνσταντινίδου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν  οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button