ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Έτσι είπε το ΝΑΙ ο Φουντούλης στον Ολυμπιακό

Ο Έλληνας περιφερειακός απέρριψε την πρόταση των Ούγγρων, με παραπάνω χρήματα, για να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Μια ακόμα μεταγραφική «βόμβα» από την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Η επιστροφή του σπουδαίου σκόρερ Γιάννη Φουντούλη. Ένας περιφερειακός που κάνει τη διαφορά. Την έκανε στο παρελθόν, θα την κάνει και στην πορεία, στο μέλλον. Το redaroume εξηγεί τι έπαιξε ρόλο και ο διεθνής Έλληνας πήρε την απόφαση να γυρίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Πρώτον, ο Φουντούλης ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν μπορούσε να είναι άλλο μακριά από την οικογένειά του. Κι αυτό ήταν καταλυτικός παράγοντας για να πει το ναι στην πρόταση από τους «ερυθρόλευκους». Εξάλλου, δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που θα μπορούσε να πάει, δεν υπήρχε άλλη ομάδα το σκουφάκι της οποίας θα μπορούσε να φορέσει.

Δεύτερον, ήταν μεγάλη η επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει σκέψεις, αλλά ήταν δύσκολο να γίνει μια τέτοια κίνηση σε μια περίοδο που το πρώτο κύμα του κορωνοϊού ήταν ακόμα νωπό και τα πράγματα για τον αθλητισμό δεν προδιαγράφονταν ρόδινα!

Τρίτον, γούσταρε να φορέσει ξανά το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς η Φερεντσβάρος του είχε καταθέσει πρόταση για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Στην ουγγρική ομάδα όλοι ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τον διεθνή Έλληνα παίκτη. Προσφέροντάς του ένα μεγάλο συμβόλαιο. Το οποίο ο Γιάννης δεν έκανε αποδεκτό, αλλά επέλεξε να επιστρέψει «σπίτι» του. Στον Πειραιά. Παρότι η προσφορά των Μαγγυάρων ήταν με περισσότερα χρήματα.

Δεδομένο ήταν πώς είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Το έκανε και τώρα θα είναι ακόμα πιο αποφασισμένος να πετύχει πολλά. Μαζί με τα άλλα παιδιά της ομάδας, να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό σύνολο που θα σαρώσει τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button