ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έτοιμος να την «καθαρίσει»

 

Αποφασισμένος για νίκη πρωτιάς ο Ολυμπιακός υποδέχετια τη ΑΕΚ στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Handball Premier (16/10, 12:30 –ΕΡΤ3).

 

 

Ο  Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο (16/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικείνής της Handball Premier.  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:30 για τηλεοπτικούς λόγους και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) με χαλάρωμα και το θετικό για τον Γιώργο Καρασαββίδη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση τον Θοδωρή Δεληχρήστο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελούν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης, Βλαντσιλάβ Οστρούτσκο.

Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € & 10 € και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 10:00π.μ.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η παρουσία θεατών επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου και για την είσοδο τους είναι απαραίτητα τα εξής:

 

-Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης  για ενήλικους.

 

– PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών, για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

 

-Self Test για ανηλίκους έως 12 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button