ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σάρωσε τα μετάλλια ο Θρύλος

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στου διασυλλογικούς αγώνες του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου όπως μαρτυρούν τα 15 μετάλλια που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος Καγιάκ του Ολυμπιακού στους διασυλλογικούς αγώνες του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκαν στο Μικρολίμανο. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές κατέκτησαν 15 μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 7 αργυρά και 6 χάλκινα και έδειξαν πανέτοιμοι για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών που ακολουθούν τον Ιούλιο.
Η προπονήτρια Αγωνιστικού Βάλια Κορμού δήλωσε: «Δουλέψαμε αρκετά και η παρουσία μας, έγινε αισθητή σε όλο τον χώρο του Ναυταθλητισμού. Οι αθλητές/τρεις μου είναι άξιοι και τους αξίζουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, είμαστε μία ομάδα!».
Ο έφορος των Ναυταθλητικών Τμημάτων Τάσος Βουγίδης ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών μας στους Διασυλλογικούς Αγώνες. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και έφεραν στο σύλλογο νέες επιτυχίες. Ωστόσο αφήνουμε πίσω μας τις διακρίσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση και εστιάζουμε την προσοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που ακολουθεί».
Τα αποτελέσματα:
Κ1 Μονοθέσιο
3η Μουργβλιάνη Ναταλία
4η Μοσχάκη Φραγκίσκη

Κ1 Μονοθέσιο
3η Παπαϊωάννου Μαριλια
4η Μαγκώνη Παναγιώτα

Κ2 Διθέσιο
Γιαννούλη Γιώτα- Παπαϊωάννου Αλίκη 2η θέση
Κ2 μεικτό Διθέσιο
ΣΠΑΧΗΣ- Λαγάκου 2η θέση
Βιώνη- Συρίγος 2η θέση
Κ1 Μονοθέσιο
Παπαϊωάννου Αλίκη 3η θέση
Κ2 Διθέσιο
Μοσχάκη – Μουργβλιάνη 4η θέση
Sup 12,6
1η θέση Τζούδας
2η θέση Σπάχης
3η Θέση Συρίγος
Sup 14
1η θέση Τζούδας
2η θέση Συρίγος
3η Θέση Σπάχης
Sup 12.6

2η θέση Μοσχάκη
3η Θέση Μαγκώνη Παναγιώτα
Sup 14.0
2η θέση Μοσχάκη Φραγκίσκη
3η Θέση Μουργβλιάνη

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close