ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έτοιμοι στα προκριματικά»

Τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιασεί απόλυτα έτοιμος στις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι.

 

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις θετικές του εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει εκτός των συνόρων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του παρά το τελικό 0-0 απέναντι στην Λόκερεν.

Η συνολική εικόνα των παικτών του στο μεγαλύτερο διάστημα του αποχαιρετιστήριου φιλικού επί βελγικού εδάφους, χαροποίησε τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι για τις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, πιθανότατα απέναντι στην Παρτιζάν Βελιγραδίου:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις 11 μέρες στο Βέλγιο και βγάλαμε στο γήπεδο κάποια από τα πράγματα που είχαμε κάνει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί αμυντικά, επιθετικά όμως δεν πιέσαμε όπως θα θέλαμε με δύναμη και ταχύτητα. Στο δεύτερο βελτιώσαμε την εικόνα μας και σε αυτό το κομμάτι και συνολικά είχαμε καλύτερη απόδοση», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, για να προσθέσει ερωτηθείς κατά πόσο εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί έτοιμος στους προσεχείς κρίσιμους αγώνες το τρίτου προκριματικού γύρου:

«Σίγουρα θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Είχαμε αρκετές απουσίες σήμερα. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Σισέ και Ρομαό και ήταν καλοί. Ο Σισέ πρέπει να βελτιώσει κάποια στοιχεία, ο Ρομαό ήταν φανταστικός. Είδαμε επίσης τον Φιγκέιρας αριστερά, ενώ μου άρεσαν όσα είδα από τον Εμενίκε για 30′, αν και δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είδαμε κάποιους παίκτες τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε διαφορετικές θέσεις».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button