ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα (25/7, 05:30, ΕΡΤ1) με την Ουγγαρία

Την προετοιμασία της στo «Tatsumi Waterpolo Centre» ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που είναι έτοιμη για την αυριανή (25/7) πρεμιέρα της ενάντια στην εκ των φαβορί για το χρυσό μετάλλιο Ουγγαρία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 05:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1. Σαφώς η Ελλάδα μπαίνει με το… καλημέρα στα βαθιά, αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου την πολύ ισχυρή Ουγγαρία, αλλά άπαντες στις τάξεις της Εθνικής είναι αποφασισμένοι για τη διάκριση.

Αρχικά για την πρόκριση στα χιαστί παιχνίδια (περνούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου), ώστε ακολούθως να ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια για την είσοδο στα μετάλλια.

Ο Θοδωρής Βλάχος έχει δικαίωμα χρησιμοποίησης 12 παικτών στους αγώνες, αφήνοντας στο Ολυμπιακό Χωριό τον Κώστα Γαλανίδη.

Οι 12 είναι οι εξής: Στέλιο Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Άγγελο Βλαχόπουλος,  Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιώργο Δερβίσης, Μάνο Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης και Γιάννης Φουντούλης.

Θυμίζουμε τους δύο ομίλους του Ολυμπιακού τουρνουά 

Α’ Όμιλος: Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Νότια Αφρική, Ελλάδα, Ιαπωνία

Β’ Όμιλος: Ισπανία, Σερβία, Αυστραλία, Καζακστάν, Μαυροβούνιο, Κροατία

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων της Εθνικής (και όχι μόνο) και εδώ το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button