ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσπασε κι αυτό το ρεκόρ ο Θρύλος!

Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή του ιστορία ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί σε Final-4 ανατρέποντας σειρά ευρισκόμενος πίσω στο σκορ με 2-1 ήττες.

 

Όλα τα ρεκόρ τείνει να καταρρίψει ο Ολυμπιακός!

Η «αρμάδα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποδίδοντας διαστημικό μπασκετ στο καθορισιτκό δεύτεορ μέρος, έλιωσε σαν … λάβα την Αναντολού Εφές στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ και πανηγύρισε δικαιότατα τη πρόκρισή για το Final-4  της δικής του Πόλης, που τόσο πολύ άξιζε!

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν ένα ακόμη ασύλληπτο ρεκόρ για τα ευρωπάικά τους δεδομένα, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατάφεραν να γυρίσουν προημιτλεικά σειρά ενώ είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1 στις νίκες!

Σε ανάλογη θέση, που είχαν βρεθεί τόσο το 2011 απέναντι στην Σιένα, όσο και το 2014 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είχαν καταφέρει να προκριθούν, αλλά φέτος ήταν η δική τους σειρά να δώσουν ένα τέλος σ’ αυτή τη αρνητική για τους ίδιους συγκυρία.

Έτσι, πήραν μία μεγαλειώδη πρόκριση, γυρίζοντας την σειρά, χάρη στους θριάμβους στον τέταρτο προημιτελικό του «Αμπντί Ιπεκτσί» με 62-74 και στον κομβικό πέμπτο προημιτελικό του ΣΕΦ με 87-78.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button