ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ερυθρόλευκος» ο Γούβης

Ο διεθνής αμυντικός αποδεσμεύτηκε από τον ΝΟΒ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 8 Ιουνίου.

Σχεδόν μια εβδομάδα πριν, το redaroume σας ενημέρωσε για την ελληνική λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας. Μέσα σε αυτή ήταν και το όνομα του Κωνσταντίνου Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός που αγωνίζονταν στη Βουλιαγμένη, αποχώρησε από τον Ναυτικό Όμιλο. Ένας παίκτης που δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητος από τον Θοδωρή Βλάχο.

Από τη στιγμή, δε, που προέκυψε αυτή η ευκαιρία και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Σκουμπάκη που θα ακολουθήσει την αντίθετη πορεία (σ.σ.: από τον Ολυμπιακό στον ΝΟΒ), οι «ερυθρόλευκοι» την άρπαξαν. Ο Ολυμπιακός με γρήγορες κινήσεις έκλεισε τον Έλληνα διεθνή αμυντικό.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί 100%, το συμβόλαιο του Γούβη με τους νταμπλούχους Ελλάδας θα έχει διάρκεια δύο χρόνια. Με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Kωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός (ημ. γέννησης, 10/3/1994) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button