ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων [pic]

Στο Τόκιο βρίσκονται 17 μέλη της οικογένειας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και θα λάβουν μέρος στη φετινή Ολυμπιάδα.

Μια ακόμα φορά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, που το στοιχείο του Θρύλου θα είναι έντονο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν τυπικά αύριο Παρασκευή. Με την «ερυθρόλευκη» παρουσία να είναι ιδιαίτερα έντονη. Με 17 μέλη από τον Ολυμπιακό να είναι εκεί.

Πρόκειται για 16 αθλητές-τριες και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών, Θοδωρή Βλάχο. Με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού να έχει την τιμητική της, καθώς 9 συνολικά μέλη της θα είναι στις πισίνες στο Τόκιο.

Αναλυτικά, τα μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Θοδωρής Βλάχος, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μάνος Ζερδεβάς, Γιώργος Δερβίσης, Άντρο Μπούσλιε, Μάρκο Μπίγιατς και Φίλιπ Φιλίποβιτς από το πόλο Ανδρών, ενώ το αντίστοιχο των Γυναικών θα έχει εκπροσώπηση από τις Μπριτζίτ Σλίκινγκ και Κίρα Κρίστμας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει εκπρόσωπο στην κολύμβηση με τον Απόστολο Χρήστου, στο Στίβο με τον Δημήτρη Τσιάμη,αλλά και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση με τον Ζοάο Μοντέιρο και τις Γκάλια Ντβόρακ, Κριστίνα Κάλμπεργκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button