ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση του ΠΣΑΠ στην ΕΠΟ!

«Επιτέλους σκεφτείτε και τον ποδοσφαιριστή» το μήνυμα του συνδέσμου…

«Επιτέλους σκεφτείτε και τον ποδοσφαιριστή» το μήνυμα του συνδέσμου… Δριμύ κατηγορώ του ΠΣΑΠ κατά της ΕΠΟ για την απόφαση να αναβάλλουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια απόφαση η οποία είναι ξεκάθαρα αρνητική για το άθλημα, για τις ομάδες, για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Αλλά σάμπως νοιάζονται στην ομοσπονδία για το ποδόσφαιρο; Μόνο για τα συμφέροντά τους ενδιαφέρονται όλοι εκείνοι, όχι για να προωθήσουν το άθλημα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με μια επιθετική ανακοίνωση στέκεται στην ουσία των πραγμάτων. Ένας τελικός είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για τον κάθε παίκτη. Ένας ματς γιορτή του ποδοσφαίρου, ένα ματς που το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο. Με τις ερασιτεχνικές κινήσεις, όμως, οι παράγοντες της ΕΠΟ κατάφεραν φέτος να ευτελίζουν το θεσμό και τον αγώνα που θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠ αναφέρει: «Έφτασε και η Τετάρτη και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς και τους προπονητές μας αυτή η ημέρα της εβδομάδας, θα προσπαθήσουμε μέσα σε δύο γραμμές να σας εξηγήσουμε. Είναι η ημέρα όπου αρχίζουμε όλοι μέσα σε μία ομάδα να καταστρώνουμε τα σχέδια του αγώνα της Κυριακής.

Είναι η ημέρα όπου όλη η καθημερινότητα μας μπαίνει στους ρυθμούς της Κυριακής. Το μυαλό και το σώμα είναι ένα με τον αγώνα της Κυριακής. Όλα αυτά φανταστείτε τα επί 1.000, όταν αυτός ο αγώνας δεν είναι κάποιος συνηθισμένος, αλλά είναι ο μεγάλος τελικός.

Ένας τελικός που οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να βρίσκονται εκεί. Όποιον και να ρωτήσετε από εμάς, δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να παίζει τέτοιους αγώνες. Ένας τελικός όπου θα πρέπει να είναι γιορτή και να διαφημίζει το ποδόσφαιρο.

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάναμε μέσα στον καύσωνα μίνι προετοιμασία και παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, διακινδυνεύοντας την ίδια μας την υγεία για το καλό του ποδοσφαίρου. Επιτέλους σκεφτείτε και τον ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι όλα νούμερα και ημερομηνίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές, να περιμένουμε πότε, εάν και πού θα παίξουμε ποδόσφαιρο, ενώ σε λίγες μόνο ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για την επόμενη σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button