ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν ντρέπεστε!

Στις φάσεις που ανέλυσε η ΚΕΔ είναι και το γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Εκεί που ο VAR δεν δούλεψε, αλλά «επιβεβαίωσε» πώς ήταν κανονικό!

Στις φάσεις που ανέλυσε η ΚΕΔ είναι και το γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Εκεί που ο VAR δεν δούλεψε, αλλά «επιβεβαίωσε» πώς ήταν κανονικό!

Δεν έχουν ίχνος ντροπής πάνω τους! Λίγο πριν αλλάξει χέρια η ΚΕΔ και επίσημα, καθώς ο Περέιρα πάει στο… καλό και ο Κλάτενμπεργκ αναλαμβάνει ως νέος αρχιδιαιτητής, η προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας παρουσίασε-ανέλυσε 6 φάσεις που προκάλεσαν συζήτηση μέσα στη χρονιά.

Για το ακυρωθέν γκολ του Σουνταντί στον Βόλο, όπου η ΚΕΔ αναφέρει πώς σωστά ακυρώθηκε μετά από επτά μήνες, τα λόγια είναι περιττά! Δεν έχει νόημα να πει κανείς κάτι γι’ αυτούς τους «αστείους» τύπους.

Μέσα στις φάσεις είναι και το γκολ του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία. Το γκολ μέτρησε κανονικά, αν και ήταν οφ σάιντ! Σήμερα η ΚΕΔ ενημέρωσε πώς «Ο VAR επιβεβαίωσε την αρχική απόφαση του διαιτητή, πώς δεν υπήρχε offside». Τους έχει διαφύγει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Ο VAR δεν είχε δουλέψει τότε. Και δεν το λέει κάποιος τυχαίος…

Στις 5 Απριλίου ο Μιχάλης Κουκουλάκης έστειλε στον Αλέξανδρο Χολέβα e-mail με την τρίμηνη αναφορά του VAR, από την 18η ως την 26η αγωνιστική. Όπως αναφέρει στο e-mail, υπήρξε διακοπή της λειτουργίας του VAR στο ματς της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στο σημείο του γκολ!

Όλα αυτά ενώ το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της είχε βιαστεί να ανακοινώσει πώς «Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη».

Τελικά ποιός λέει την αλήθεια; Η ανακοίνωση της ΚΕΔ, η ανάλυση των φάσεων ή το μήνυμα του υπεύθυνου για τον VAR; Γιατί δεν γίνεται η αναφορά για τον VAR να μην περιλαμβάνει τα πραγματικά γεγονότα!

Ρε ξεφτίλες, δεν ντρέπεστε καθόλου τελικά…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button