ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτέλους… ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!! (VIDEO)

Καλά το λέει, τελικά, ο πρώτος, ο παλιός και αυθεντικός Ύμνος στον Θρύλο του 1930. Όχι ηχογραφημένα βέβαια αλλά στα λόγια του κάπου αναφέρει “πρωτάθλημα, Κύπελλο, αγών φιλικός, κόκκινο, άσπρο, Ολυμπιακός”. Και έχει απόλυτο δίκιο!

Σήμερα το απόγευμα, απλά έχει ΘΡΥΛΟ. Τίποτα άλλο. Δε πα να χει ζέστη, δε πα να ρίχνει και το χαλάζι που λέει ο μετεωρολόγος, δε πα να ρθει και ο Αντίνοος και ο Οδυσσέας και ο Πολύφημος, εμείς… παίρνουμε θέση στην κερκίδα! ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!

Ήταν 14 Απριλίου 2019 όταν περάσαμε για τελευταία φορά τις θύρες του Ναού μας προς τα έξω. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να τις ξαναπεράσουμε προς τα μέσα! Τρεις μήνες παρά δύο μέρες, φίλε… Τρεις μήνες μακρυά από τον Θρύλο μας. Πως αντέξαμε; Δεν αντέξαμε για αυτό και μας έχει πιάσει η τρέλα από νωρίς!!!

Τι να πούμε… Φιλικό είναι απόψε το παιχνίδι; Καμία σημασία. Παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ λέμε. Και μπορεί να παίξει και με την καινούρια ερυθρόλευκη! Όλα τα καλά μαζί και απέναντι στην επίσης θρυλική και ιστορική Νότινγκαμ Φόρεστ! Πρόβα για την… πρεμιέρα στην Τσεχία. Πρόβα και για τον κόσμο που θα ξεκινήσει την δική του… προετοιμασία στο πλευρό του Ολυμπιακού μας!

ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button