ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η υπόσχεση του Εσε[video]

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου (19/08) ο Σαντιάγκο Έσε. Με τον 21χρονο Αργεντινό χαφ να αποτελεί τη δέκατη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» στο φετινό καλοκαίρι.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, ο 21χρονος μέσος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του που ανοίγεται μπροστά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και να πάρει τους τίτλους που της αξίζουν!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαντιάγκο Έσε:
«Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, τόσο εσάς, όσο και όλους τους εργαζομένους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις μεγάλες της Ευρώπης. Νιώθω πολύ όμορφα που θα μπορέσω να ξεκινήσω τις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν και να συγκεντρωθώ στους στόχους που έχει η ομάδα ώστε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο.
Το πρότζεκτ περιλαμβάνει μεγάλα πράγματα όπως απαιτεί ο σύλλογος. Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός εδώ και ότι αξίζει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Και εγώ προσωπικά θα είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ για να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Όταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι μου μίλησαν για τον Ολυμπιακό, ένιωσα πολύ περήφανος. Έτσι είναι όταν σε έναν παίκτη λέγεται ότι τον θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα ή ότι έστω ενδιαφέρεται.
Προσπαθήσαμε να ενεργήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, με πολύ μεγάλη ευτυχία για να μπορέσω να έρθω στην ομάδα. Ο κόσμος θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της ομάδας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να βοηθήσει τον σύλλογο ώστε να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο όπως απαιτείται. Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα για να τον εκπληρώσω».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button