Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιμένουν στην Ιταλία για Μπολόνια και Ρέαμπτσιουκ

Όλο και φουντώνουν οι αναφορές στην γειτονική χώρα περί ενδιαφέροντος των «Ροσομπλού» για τον διεθνή Μολδαβό μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Όλεγκ Ρέαμτσιουκ σε αυτά τα δύο ακριβώς ημερολογιακά χρόνια που κλείνει στον Ολυμπιακό έχει αναδειχθεί σε βασική επιλογή όλων των προπονητών της πειραϊκής ομάδας.
Το γεγονός ότι πλέον ο αριστεροπόδαρος Μολδαβός μπακ προέρχεται από συνεχείς αγωνιστικές παραστάσεις φαίνεται ότι του έχει ανεβάσει τις μετοχές στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σε τέτοιο σημείο, όπου οι αναφορές ιταλικών Μέσων επί του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Μπολόνια να αυξάνονται διαρκώς
Με τους γείτονες μάλιστα να σημειώνουν ότι η διοίκηση του συλλόγου της Serie A, εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού του 26χρονου μπακ και να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς, για το προσεχές καλοκαίρι.
Σενάριο το οποίο δεν φαίνεται να πολυαρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι εκτιμούν ότι έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν στην πώληση του Μολδαβού μπακ εφόσον έρθει κάποια επίσημη πρόταση που να ανταποκρίνεται στις οικονομικές τους αξιώσεις
Όπως και να ‘χει, μέχρι στιγμής η Μπολόνια δεν έχει κινηθεί επισήμως, για τον Ρέαμπτσιουκ. Αν και εφόσον αυτό συμβεί, όπως προαναγγέλλουν οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους (με το θέμα ασχολήθηκε μέχρι και η Gazzetta dello Sport) θα προκύψει μια πιο σαφής εικόνα, για το πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button