ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Amber Alert: Αγνοείται γατούλης!

Εθεάθη τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής στην Καλογρέζα. Όποιος τον βρει, να του δώσει ένα ευρώ!

Η είδηση αυτή μας έχει συγκλονίσει από χθες το βράδυ. Πάντα όταν ενεργοποιείται ένα Amber Alert υπάρχει έντονη κινητοποίηση στην κοινωνία για να βρεθεί αυτός που έχει χαθεί. Στην προκειμένη περίπτωση ένα αιλουροειδές. Ένας γατούλης.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Καλογρέζας, κοντά στη Λεωφόρο Σπύρου Λούη, περιμετρικά του ΟΑΚΑ. Ήταν περίπου 20:20-20:25. Και μετά άγνωστο που είναι. Χάθηκε, έχασε το δρόμο για να γυρίσει σπίτι του, ήταν σκασμένος από την άτιμη τη ζωή και είπε να απομονωθεί; Αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θα ξεκαθαρίσουν μονάχα εάν βρεθεί και πάλι.

Εδώ, πάντως, υπάρχει μια σημαντική πληροφορία που πρέπει να μάθει ο κόσμος για να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, εάν τον εντοπίσει. Ο γατούλης έχει άδειες τσέπες! Άλλοι, πάντως, ισχυρίζονται ότι έχει για παρέα ορισμένα καβούρια, τα οποία φυλάει στις τσέπες του για να του κρατούν συντροφιά τις κρύες νύχτες.

Όπως και να έχει, θα ήταν καλό να ενεργοποιηθεί η κοινότητα και να τον αναζητήσει. Πρέπει να βρεθεί γιατί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Το γεγονός ότι η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του ΟΑΚΑ, όπως και ότι αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πώς φορούσε κιτρινόμαυρο κασκόλ και είχε ένα πούρο, δεν επιβεβαιώνονται.

Ούτε έχει καμία σχέση το γεγονός της εξαφάνισής του από τον «ερυθρόλευκο… τυφώνα» που σάρωσε την περιοχή την Κυριακή το βράδυ! Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ντρέπεται και να δείξει σεβασμός στον γατούλη!

Πάντως, δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας, κοντά στην Αγιά Σοφιά. Ίσως έχει πάει εκεί να… κουρνιάσει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button