ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασαν δουλειά οι ομάδες Κ19 και Κ17

Άρχισε η σεζόν για τις δύο ομάδες της ακαδημίας του Ολυμπιακού Κ19 και Κ17, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη.  Έπιασαν δουλειά οι ομάδες Κ19 και Κ17

Τα δύο τμήματα της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας άρχισαν έτσι την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, υπό τις οδηγίες των προπονητών Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και Δημήτρη Μαυρογενίδη. Αμφότερες οι ομάδες θα συνεχίσουν την Τρίτη κανονικά την προετοιμασία τους, με νέα προπόνηση στο Ρέντη και τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε εργομετρικές εξετάσεις. Έπιασαν δουλειά οι ομάδες Κ19 και Κ17.

Συλαϊδόπουλος: «Υψηλοί στόχοι και βελτίωση των παιδιών»

Ο τεχνικός των Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, σε δήλωσή του για την πρώτη προπόνηση και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόνισε: «Αρχικά να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες και να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Για εμάς είναι μία καινούργια ομάδα και με τα παιδιά που έχουν έρθει από την Κ17, όμως οι στόχοι δεν παύουν να είναι υψηλοί. Τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο όμως και σε ατομικό, προκειμένου να βελτιωθούν και τα παιδιά όπως πρέπει για τη συνέχεια. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν».

Μαυρογενίδης: «Αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν»

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Εφήβων, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Είναι μία σεζόν εκπαίδευσης, αλλά και εξέλιξης για τα παιδιά, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουμε να είμαστε και πάλι πρωταγωνιστές. Φέτος έχουμε μία ομάδα η οποία έχει αυτά τα προσόντα και όλα τα φόντα για να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button