ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΟΚ εξέδωσε δελτίο στην Χατζηνικολάου που είχε βρεθεί θετική σε ….

Ο Ολυμπιακός υπέβαλε ένσταση αντικανονικής συμμετοχής της, καθώς η WADA της είχε επιβάλλει το 2018 ποινή 4ετούς αποκλεισμού.

Η προκλητική στάση του… Φάρου του ελληνικού μπάσκετ δεν έχει προηγούμενο. Η δε έκδοση δελτίου στην Όλγα Χατζηνικολάου, αλλά και ο τρόπος που έγινε αυτή, ξεπερνούν κάθε προηγούμενοι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σκοπεύουν να ανεχθούν αυτές τις συμπεριφορές που παραπέμπουν σε… ολιγαρχικά καθεστώτα!

Οι ερυθρόλευκοι» έκαναν πράξη τις εξαγγελίες τους. Απαιτώντας ισονομία σε όλα τα επίπεδα. Κατέθεσαν, λοιπόν, ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεδομένου οτι η συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου με την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι αντικανονική!

Κι αυτό διότι ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της, η οποία έχει επιβληθεί από την WADA/CAS το 2018, εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ. Η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών / εγγράφων της ΕΟΚ.

Θυμίζουμε η εν λόγω αθλήτρια το 2018 είχε βρεθεί θετική σε …… και γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ την τιμώρησε με 4ετή ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε αγώνες μπάσκετ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button