ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντάξει; Ικανοποιηθήκατε;

Άκρως… αντιεμπορικό φαίνεται πως θα θεωρήθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Αυτό πρέπει να είναι. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος που να δικαιολογεί το γεγονός πως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League επέλεξε να βάλει το συγκεκριμένο παιχνίδι Δευτεριάτικα και μάλιστα στις 17.15!

Αν υπάρχει ένα γήπεδο στην Ελλάδα το οποίο μπορεί να γεμίσει ακόμα και σε παιχνίδια όπως το σημερινό, τότε αυτό είναι το Καραϊσκάκη. Αυταπάτες δεν τρέφουμε, αφού Δευτεριάτικα που ορίστηκε να παίξει ο Ολυμπιακός, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο για τέτοια ώρα. Τέτοια ματς, ο κόσμος του Ολυμπιακού τα θέλει. Του αρέσουν γιατί περιμένει από την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο τώρα που μετά από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό η συμπαράσταση του κόσμου θα ήταν απαραίτητη.

Η ομάδα εν τέλει έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο χορταίνοντας όμως τους λίγους θεατές που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη. Ένα γεγονός το οποίο κάποιοι θα το κάνουν θέμα και αρχίσουν τα κλασσικά “άδειο το Καραϊσκάκη”, “απογοήτευση” και τα σχετικά.

Ναι, απογοήτευση υπάρχει για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός στις ημέρες και τις ώρες διοργάνωσης των αγώνων. 17.15, ημέρα Δευτέρα, σε ένα ματς που μπορούσαν να πάνε ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι που θα είχαν τελειώσει τις δουλειές τους και θα κατέβαιναν στο Φάληρο, αλλά και πολλοί πατεράδες που θα μπορούσαν να φέρουν τα πιτσιρίκια τους στο γήπεδο μετά το σχολείο ή το φροντιστήριό τους. Αν ο συγκεκριμένος αγώνας άρχιζε στις 19.30, πολλώ δε μάλλον αν ήταν Κυριακή έστω στις 17.15, ο αριθμός των φιλάθλων που θα το παρακολουθούσαν σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερος. Αλλά ακόμα κι αν δεν έφταναν στο γήπεδο και βρίσκονταν στην επαρχία, θα μπορούσαν να το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Όμως, φαίνεται πως το Ολυμπιακός – ΟΦΗ μάλλον θεωρήθηκε… αντιεμπορικό για τα 5.000.000 Ολυμπιακούς που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα και θεωρήθηκε άκρως… εμπορικότατο το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα που ορίστηκε για τις 19.00! Δεν έχουμε τίποτα εναντίον αυτών των δύο ομάδων, αλλά πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που ούτε καν σκέφτονται ποιο γήπεδο θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα έσοδα αν γέμιζε λίγο παραπάνω. Δε λέμε να σκεφτούν τον Ολυμπιακό, δεν το χρειαζόμαστε άλλωστε, ούτε το έκαναν και ποτέ για να το κάνουν τώρα (θυμάστε τι σούσουρο είχε γίνει με την εμβόλιμη αγωνιστική), αλλά το όφελος που θα είχε το προϊόν τους από ένα ακόμα πιο γεμάτο γήπεδο.

Δε βαριέσαι… Είναι λες και τους ικανοποιεί η εικόνα του γηπέδου με λιγότερο κόσμο. Ειδικά αν αυτό είναι του Ολυμπιακού…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close